Clean Choice

Vi på Clean Choice är övertygade om att ett hem inte bara handlar om yttre skönhet, utan också om trygghet och välbefinnande för våra kunder.

Därför är vi glada över att meddela att vår personal nyligen har framgångsrikt genomfört utbildning i hjärt- och lungräddning (HLR) med hjärtstartare, och därmed uppnått standardiserade kunskapsmål, certifierade av Work Safe.

Genom denna utbildning har våra anställda inte bara förvärvat livräddande färdigheter utan också visat lämplig förmåga att utföra första hjälpen och HLR i nödsituationer. Dessutom har de fått träning i att hantera hjärtstartare, vilket är avgörande för att öka överlevnadschanserna vid hjärtstopp.

Vår förpliktelse att erbjuda säkra och trygga tjänster till våra kunder sträcker sig långt bortom städning. Genom att vara utbildade och certifierade i HLR, är vi redo att agera snabbt och effektivt vid eventuella akuta situationer som kan uppstå under vårt arbete.

Vi är stolta över att vara en del av ett företag som prioriterar både kvalitet och säkerhet, och vi ser fram emot att fortsätta att leverera enastående service till våra kunder med en extra nivå av trygghet och professionalism.