Clean Choice

FÅ ETT SKINANDE RENT HEM

Fönsterputs

Boka fönsterputsning från Clean Choice, vi har lång erfarenhet och erbjuder alltid nöjd kund garanti på alla våra städtjänster.

Ta nästa steg och låt oss få ta hand om ditt hem!

RECENSIONER

FÖNSTERPUTSNING

Fönsterputs av högsta kvalitet

Är du trött på smutsiga fönster? Vi på Clean Choice hjälper dig som är privatperson eller företagare med fönsterputsning!

Våra medarbetare har flera års erfarenhet och tar hand både om in och utvändigt, särskilt under våren – när solen börjar bryta fram eller under hösten – innan vintern, är det största behöv. Fönsterputs kan beställas i samband med våra andra tjänster (t.ex hemstädning) eller separat.

Anna Retelewska
VD & GRUNDARE
Anna Retelewska
VD & GRUNDARE

10 år

Av erfarenhet

Modern Home decor

+500

Nöjda kunder

INNEHÅLL

Vad ingår i fönsterputsningen?

Fönsterputsning omfattas putsning av glas, rengöring av fönsterbleck samt rengöring av karmar.

Priset är beroende på antal fönster samt deras utförmning. Övriga tjänster såsom rengöring av persienner, gardinbyte och fönsterputs av inglasad balkong utförs mot timdebitering. Med oss får du alltid nöjd-kundgaranti som ger dig trygghet eftersom vi ställer höga krav på kvalitet.

  • Putsning av glas
  • Rengöring av fönsterbleck
  • Rengöring av karmar

Arbetets omfattning är beroende av fönstrens utformning.

Övriga tjänster så som rengöring av persienner, gardinbyte och fönsterputs av inglasad balkong utförs mot timdebitering.

Kontakta oss för en offert eller skicka offertförfrågan , så återkommer vi inom kort!

Vanliga frågor & svar

Här nedan har vi sammanställt de vanligaste frågorna och det som du behöver veta inför vårt arbete. 

Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss på 08-120 595 50 eller info@cleanchoice.se om du önskar göra tillägg i din bokning.

  • Du behöver inte vara hemma om du lämnar in nycklar på vårt kontor eller släpper in oss via kodlås.

    För att vi ska kunna putsa fönstren behöver du flytta undan möbler som blockerar vägen. Vänligen töm även fönsterbrädorna. Om fönstren har fönsterlås, var god lägg fram nycklarna så att vi kan låsa upp.

Absolut! Vi putsar fönster i alla väder, oavsett om det snöar eller regnar. Det fungerar även vid temperaturer ner till 15 minusgrader.

Vid bokning ber vi dig ange antalet fönster samt deras typ för att ge dig ett pris baserat på den informationen. För att vi ska kunna göra en korrekt bedömning är det viktigt att du uppger rätt information om dina fönster vid bokningen.

Få en offert

HUR GÅR DET TILL?

Så här går det till när du anlitar vår städhjälp

01

BOKA ONLINE

Boka din putsardag online hos oss! Ange antal fönster du vill få putsade och deras typ för en smidig bokning.

02

FÖRBEREDELSER

Flytta på möbler och plocka bort föremål från fönsterbrädor. Och om du har, lägg fram nycklar för fönsterlås.

03

PUTSAT & KLART!

Med våra professionella medarbetare får du fönsterputsning av högsta kvalitet, fri från stänk och smuts. Njut av din fina utsikt igen!

RUT-AVDRAG

Tjänster att göra RUT-avdrag på

Rut står för rengöring, underhåll och tvätt. Du som privatperson kan göra skatteavdrag för arbetskostnaderna när du anlitar någon som hjälper dig med exempelvis städning eller trädgårdsarbete.

  • Flyttjänster där ett företag hjälper dig att flytta och du kan även göra avdrag för flyttstädning och hjälp med att packa ner och upp dina saker.
  • Städning i din bostad inklusive fönsterputs men du kan dock inte göra avdrag för städning av gemensamma utrymmen som exempelvis trapphus eller grovstädning med högtryckstvätt och golvboningsmaskiner

 

Information som tagits från privatapengar.sevenday.se. Tvecka inte att läsa mer eftersom det är en möjlighet att spara dina pengar.

Creative modern home interior with painting, sofa, rattan commode.