Clean Choice

FÅ ETT SKINANDE RENT HEM

Offertförfrågan

Vårt företag börjar alltid med besök hos kund. Det underlättar oss, för att vi tittar lite runt och sedan skickar en offert som har bättre motivering. Efter bekräftelse på offerten kontaktar vi dig och som ett resultat får du städning. Pris på offerten anges efter RUT-avdrag.

Kom ihåg att även kontrollera att du får göra RUT-avdrag (att du har avdrag kvar att utnyttja). Du som kund ska känna dig säkert därför att vi ger dig garanti på städning och ansvarsförsäkring.

RECENSIONER
pillows and bed sheets in room.
Få en offert

HUR GÅR DET TILL?

Så här går det till när du anlitar vår städhjälp

01

BOKA ONLINE

Boka online för ett anpassat prisförslag baserat på dina behov. Enkelt och smidigt!

02

VI UTFÖR STÄDNINGEN

Vi arbetar grundligt och metodiskt enligt era behov och checklista.

03

TILLÄGGSTJÄNSTER

Givetvis kan du inkludera fler moment i din städning, som exempelvis fönsterputsning och kontorsstädning.

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Vanliga frågor & svar

Här nedan har vi sammanställt de vanligaste frågorna och det som du behöver veta inför vårt arbete. 

Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss på 08-120 595 50 eller info@cleanchoice.se  om du önskar göra tillägg i din bokning.

  • Vi brukar alltid boka först ett kostnadsfritt hembesök innan skickar vi en offert. Detta hjälper oss att förstå era behov på bästa sätt samt proffsigt och personligt bemötande. När ni får offerten kan ni bestämma er att börja med oss, eller inte.

Ni – som kund får alltid välja om ni vill köpa städmaterial själva eller att vi tar allting med oss. Den enda som ni behöver ha hemma är dammsugare, mopp och hink.

Vill ni slippa alls tanken om materialen – då fixar vi detta. Du behöver inte alls bry sig om vad som behövs vid nästa städ tillfälle – vår personal meddelar oss om material mängden och vi kommer att leverera de saknande produkter med hjälp av vårt miljöfordon. Om ni ser guldfärgade Toyota bilar – då vet ni att det är er städfirma – Clean Choice.

Provstädning är den första städningen som ni kan bestämma efter om ni vill fortsätta med oss. Vi hörs efter städningen och med hänvisning till era synpunkter fortsätter vi vidare eller inte. Provstädningen är inte bindande.

Uppsägningstid är en månad och uppsägningen ska ske skriftligen via mejl.

Avbokningar som ej är akuta ska göras skriftligen via mail i tid (72 timmar före ordinarie städ tid).

Vårt mål är att kunder ska känna er trygga och därför alla har sin ordinarie personal. Om personal blir sjuka då skickar vi en vikarie.

Om du som kund inte är nöjd med städningen – åtgärdar vi detta. Reklamation måste dock göras inom två dygn efter uppdragets slutförande.

Clean Choice AB är ansluten till Kommunalarbetareförbundet och städpersonal omfattas av kollektivavtal.

Självklart har vi ansvarsförsäkring. Om det uppstår en skada under städningen tar vi ansvar för det.

Vid enstaka städning kommer faktura direkt efter uppdraget. Städning som sker regelbunden kommer att faktureras vid slutet av varje månad.

Du kan köpa hos oss ett presentkort till sina bekanta på en valfri belopp. Städning av hemmet kan vara en lyx lösning och upplevelse som alla skulle uppskatta. Vi städar alltid med nöjd kund garanti. Kontakta oss då hjälper vi dig.

pillows and bed sheets in room.
Creative modern home interior with painting, sofa, rattan commode.

RUT-AVDRAG

Tjänster att göra RUT-avdrag på

Rut står för rengöring, underhåll och tvätt. Du som privatperson kan göra skatteavdrag för arbetskostnaderna när du anlitar någon som hjälper dig med exempelvis städning eller trädgårdsarbete.

  • Flyttjänster där ett företag hjälper dig att flytta och du kan även göra avdrag för flyttstädning och hjälp med att packa ner och upp dina saker.
  • Städning i din bostad inklusive fönsterputs men du kan dock inte göra avdrag för städning av gemensamma utrymmen som exempelvis trapphus eller grovstädning med högtryckstvätt och golvboningsmaskiner

 

Information som tagits från privatapengar.sevenday.se. Tvecka inte att läsa mer eftersom det är en möjlighet att spara dina pengar.

Creative modern home interior with painting, sofa, rattan commode.